Muuttopalvelu

Muuttopalvelu avaimet käteen -palveluna

Yksityiset- sekä yritysasiakkaat

Meiltä saat muuttoon soveltuvan muuttoauton ja tarvitsemasi muuttomiehet. Muuttomiehet on lastauksen ammattilaisia joten muuttoauton lastaus sujuu nopeasti ja vaivattomasti,
ja sen tilat saadaan hyödynnettyä tehokkaasti.

 

Pakettiauto ja 2 muuttomiestä

248€/2h

Muuttovinkit

Muuttoon kannattaa suhtautua myönteisesti! Muutto on hyvä mahdollisuus antaa pois tarpeeton, vanha tavara. Näin uusi koti pysyy kauniina ja siistinä. Noutopalvelumme tarpeettomille tavaroille on tarkoitettu juuri tähän tarkoitukseen.

Noutopalvelu on mahdollista sopia muuton yhteyteen. Kuljetamme tarpeettomat tavarat kierrätykseen tai sorttiasemalle.

Muuttoauto ja muuttoapu nopeuttavat muuttoasi jo huomattavasti. Tehokas ja turvallinen muuttokumppani säästää aikaa ja vaivaa niin itseltäsi kuin läheisiltäsikin. Muutto yhdessä ammattilaisen kanssa on edullista ja moninkertaisesti hauskempaa kuin yksin puuhastelu.

Ilmaisia vinkkejä edulliseen ja tehokkaaseen muuttoon

1

Muuttolaatikot

Muuttolaatikot tekevät muutosta paljon helpomman ja nopeamman, sillä ne ovat vahvoja ja niitä voi helposti pinota päällekkäin sekä tyhjinä että täytettyinä. Muuttoauton kuljetuskapasiteetti tulee näin parhaiten hyödynnettyä. Muuttolaatikoita kannattaa varata n. 1 kpl/m2. Yhteen laatikkoon mahtuu noin yhden hyllymetrin verran kirjoja. Älä ylipakkaa! Pakettiautoomme mahtuu 85 muuttolaatikkoa (85 neliöisen asunnon esineet) täynnä tavaraa, kunhan ne voidaan pinota tukevasti päällekkäin.

Close Up Of Male College Student Carrying Box Labeled Kitchen Moving Into Accommodation

Merkitse mihin huoneeseen muuttolaatikot kuuluvat.
Purkamisen helpottamiseksi kannattaa yhteen laatikkoon pakata vain samaan huoneeseen meneviä tavaroita.

2

Muuttolaatikon merkintä

3

Vaatteet kulkevat helpoiten muuttolaatikoissa.

Vaatteet pysyvät muuttolaatikossa suorina ja ne voidaan nostaa suoraan vaatekaappiin määränpäässä. Toinen kätevä vaihtoehto on käyttää nippusidettä pitämään noin viisi henkarillista yhdessä. Tee vahvan jätesäkin pohjaan pieni reikä ja vedä vaateripustimien koukut siitä läpi. Näin vaatteet pysyvät puhtaana.

Huonekaluja on helpompi kantaa ja kallistella, kun niissä ei ole irtonaisia osia tai aukeavia ovia ja laatikoita. Myös hyllytasot pysyvät ehjinä ja kauniin näköisinä, kun ne eivät tipu maahan. Irroita siirrettävät hyllytasot ja sido ne pakkausmuovilla tai teipillä sopiviksi nipuiksi. Ovien ja laatikoiden sitomiseen voit käyttää pakkausmuovia tai teippiä.

4

Teippaa huonekalujen ovet ja laatikostot

5

Pidä työkalut käden ulottuvilla

Man using hand drill to assemble a wooden table

Pakkaa työkalut (mm. erikokoiset ruuvimeisselit, puukko, sakset ja kuusiokoloavaimet) esimerkiksi reppuun. Näin sinun ei tarvitse miettiä, mistä ne löytyvät ja pääset kokoamaan huonekaluja nopeammin.

Tämä “selviytymispaketti” sisältää petivaatteet, pyyhkeet, vaihtovaatekerran, hygieniatarvikkeet ja lääkkeet. Muista myös vessapaperirulla! Tämä varustus helpottaa asettumista uuteen kotiin ja voit purkaa laatikot rauhassa.

6

Pakkaa ensimmäisen yön tavarat erikseen matkalaukkuun tai laatikkoon.

7

Tee tavarankuljetusketju

A young couple moving in new home.

Sijoita osa muuttajista sisälle sukkasilleen ottamaan tavaraa vastaan, osa rappukäytävään kantamaan tavaroita ylös/alas ja osa lastaamaan/purkamaan autoa. Näin asunto ei likaannu muuttomiesten kengistä ja tavaravirta pysyy tasaisena, eikä törmäilyä oviaukoissa pääse syntymään. Muutto sujuu ripeästi ja iloisesti.

Onnea uuteen kotiin!

Tilaa luotettavat muuttoapulaiset meiltä. Hintaan kuuluu iso pakettiauto, kuljettaja sekä 2 muuttoapuria.

Pakettiauto

+ 2 muuttomiestä + kuljettaja

248€/2h

Young smiling logistic delivery man in red uniform holding the box on white background