Puhelin: +358 44 982 6114

Arkisin klo 8-18.00

sähköposti: info@tavarankuljetukset.fi

MUUTTOPALVELU

JUURI SINULLE SOPIVA MUUTTO – SOITA JA SOVI!

01

MUUTTOPALVELUT YKSITYISILLE JA YRITYSASIAKKAILLE

Saat meiltä pakettiauton, kuskin ja tarvitsemasi kantoavun. Muuttomiehet ovat logistiikka-alan ammattilaisia ja osaavat täyttää muuttoauton optimaalisesti. Kun ammattilainen tekee muuttokuorman, niin tila tulee käytettyä tehokkaasti.
Helppoa ja nopeaa!

Auto ja kuski + 2 muuttomiestä

248 € / 2h

02

JUURI SINULLE SOPIVA MUUTTO - SOITA JA SOVI!

Voit varata käyttöösi pakettiauton kuskeineen ja tarvittaessa kuskin lisäksi yhden tai kaksi kantomiestä mukaan.

Ammattilaiset kantavat tavarasi turvallisesti ja kuormaavat ne pakettiautoon niin, että tila tulee täytettyä tehokkaasti. Kun kuorma on valmis, voi kuljetus alkaa ja määränpäässä muuttokuorma puretaan ja kannetaan uuteen kotiin tai toimitilaan.

Meiltä saat myös tarvittaessa muuttolaatikot. Tuomme ja haemme tyhjät muuttolaatikot. Kysy muuttolaatikoiden vuokraamisesta!

Soita ja sovi! Puhelimeen vastaamme arkisin klo 8-18.00. Meidän kanssamme voit sopia myös muutosta ilta-aikaan tai viikonloppuna. Soita ja sovitaan juuri sinulle sopivasta muutosta!

03

04

nOUTOPALVELU MUUTON YHTEYDESSÄ

Noutopalvelun voi sopia muuton yhteyteen. Viemme tarpeettoman tavaran kierrätykseen ja kaatopaikalle.
Muuton yhteydessä on aina hyvä tilaisuus päästä eroon tarpeettomasta, vanhasta tavarasta. On turha kantaa uuteen kotiin ylimääräistä roinaa tai sinne sopimatonta tavaraa.

Meidän noutopalvelumme on tarkoitettu juuri tähän tarpeeseen; päästä helposti eroon tarpeettomasta tavarasta.

05

VINKKEJÄ MUUTTOON

Tervetuloa muutto! Muuttaminen on aina hyvä tilaisuus päästä eroon tarpeettomasta, vanhasta tavarasta. Siten uusi koti pysyy kauniina ja siistinä. Meidän noutopalvelumme on tarkoitettu juuri tähän tarpeeseen; päästä eroon tarpeettomasta tavarasta helposti.

Noutopalvelun voi sopia muuton yhteyteen. Viemme tarpeettoman tavaran kierrätykseen ja kaatopaikalle.

Liikkuva auto ja liikkuva kantoapu vauhdittavat muuttoasi huomattavasti. Tehokas ja turvallinen muuttokumppani säästää aikaa ja vaivaa niin sinulta kuin läheisiltäsikin.

Muuttaminen ammatilaisen kanssa on edullista ja monesti mukavampaa kuin tavaroiden kanssa yksinään näpertely.

06

VINKKEJÄ MUUTTAJILLE

Muuttolaatikoiden merkintä

Jotta muuttolaatikoiden purkaminen kävisi sujuvasti, kannattaa muuttolaatikot merkitä sen tilan mukaan, johon siinä olevat esineet kuuluvat uudessa kodissa. Pakkaa siis yhteen laatikkoon vain merkittyyn tilaan kuuluvia esineitä.

Vaatteet kulkevat parhaiten muuttolaatikoissa

Vaatteet pysyvät sileinä muuttolaatikoissa ja ne on helppo nostaa suoraan vaatekaappiin uudessa kodissa. Yksi näppärä kikka on sitoa nippusiteellä esimerkiksi viisi hengaria yhteen. Tee sitten suuren jätesäkin pohjaan reikä ja pujota sidottujen hengarien koukut siitä läpi. Näin vaatteesi pysyvät puhtaina koko muuttomatkan aikana. Meiltä saat myös tarvittaessa muuttolaatikot. Tuomme ja haemme tyhjät muuttolaatikot. Kysy muuttolaatikoiden vuokraamisesta!

Muuttolaatikot

Muuttolaatikkojen käyttö helpottaa muuttamista. Laatikot ovat vahvoja ja niitä voidaan pinota päällekäin niin täysinä kuin tyhjinäkin. Kun laatikot pinotaan muuttoautoon, niin voidaan hyödyntää koko auton kuormatila tehokkaasti. Kannattaa varata muuttolaatikoita noin 1 laatikko / m2. Älä ylipakkaa! Muistathan, että laatikot tulee pysytä pinoamaan päällekäin, jotta pakettiauton tila voidaan hyödyntää tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

07

ONNITTELUT UUDESTA KODISTA!

Varaa luotettavaa ja joustavaa muuttoapua meiltä!
Hinta sisältää pakettiauton ja kuskin, joka auttaa myös kantamisessa, sekä kaksi muuttomiestä.

Auto ja kuski
+ 2 muuttomiestä

248 € / 2h